Thursday, April 25, 2024
Blog

Γιατί δημιουργήσαμε το site της Retropolis


Αρχικά να σας καλωσορίσω στο web site της Retropolis και να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα.
Πριν από 6 μήνες περίπου κατοχύρωσα το domain name προβλέποντας ότι κάποια στιγμή ίσως θελήσω να αποκτήσει η πόλη μας και ένα site.
Η ώρα λοιπόν έφτασε και το site δημιουργήθηκε. Προτιμήσαμε μαζί με τον Μάριο να στηθεί όλο σε wordpress ως την πιο ευέλικτη και προσιτή λύση.

Ο σκοπός του site δεν είναι να αποτελεί μία αντιγραφή του youtube channel αλλά να το υποστηρίζει και να περιεχει και νέο περιεχόμενο που δεν θα μπορούσε να υπάρχει στο κανάλι.
Έτσι στο κεντρικό οριζόντιο μενού εκτός από τις δημοφιλείς σειρές του καναλιού θα βρείτε τις έξτρα επιλογές BLOG όπου ουσιαστικά είναι άρθρα γραμμένα
από εμένα και τα οποία τα δημοσίευα στο blog της Retropolis αλλά δεν τα διάβαζε κανείς 😉
στο retropolisgreece.blogspot.gr το οποίο καταργείται και συνεχίζουμε μέσα από το retropolis.gr

Μία επίσης νέα προσθήκη είναι αυτή με τον τίτλο EMULATION την οποία έχει αναλάβει και θα αρθρογραφεί ο Μάριος (doneus5)
μέσα από την οποία θα γνωρίσουμε τι είναι το emulation, ποιοι είναι οι πιο γνωστοί emulators και πως πρέπει να τους παραμετροποιήσουμε ώστε να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Η σημαντικότερη όμως νέα επιλογή είναι αυτή με τον τίτλο RETROΠΟΛΙΤΕΣ. Είναι ο δικός σας χώρος. Το δικό σας δωμάτιο που σας παραχωρείται
στην Retropolis για να συμμετέχετε ενεργά και εσείς γράφοντας άρθρα που ενδεχομένως πάντα να θέλατε και να είχατε την όρεξη και το μεράκι
αλλά να μην βρίσκατε το μέσο για να το δημοσιεύσετε. Με την προϋπόθεση να έχει σχέση με το περιεχόμενο και το ύφος της Retropolis.
Reviews, απόψεις, σκέψεις γύρω από το gaming, τεχνικές αναλύσεις, όλα χωράνε και για όλα υπάρχει αναγνωστικό κοινό.
Δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μας στείλετε το άρθρο σας προς δημοσίευση.

Ελπίζουμε και ζητάμε την στήριξη σας σε αυτό το νέο ξεκίνημα που έγινε από εμάς για εσάς ώστε να γίνουμε κάποια στιγμή ένα.
Η αλληλεπίδραση μεταξύ των κατοίκων της Retropolis είναι αυτή που θα δώσει ζωή, παρόν και μέλλον στο Retropolis.gr
Καλή διαμονή!

Πάνος

 Zf5b9R{D.