Wednesday, October 16, 2024
News

Mario & Luigi: Brothership | Έρχεται στις 7 Νοεμβρίου 2024

Μια μυστηριώδης δύναμη έχει διασπάσει τον κόσμο της Κονκόρντια σε πολλά διάσπαρτα νησιά, και είναι στο χέρι του Μάριο και του Λουίτζι να τα επανασυνδέσουν. Μαζί, ξεκινούν από το Νησί-Πλοίο και εκτοξεύονται από το κανόνι του για να επισκεφθούν, να εξερευνήσουν και να αναζητήσουν διάφορα νησιά, από τροπικά δάση μέχρι πολυσύχναστες πόλεις. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, οι δύο αδελφοί θα συναντήσουν νέους φίλους όπως η Κόνι και ο Σνάουτλετ και θα συναντήσουν γνωστούς χαρακτήρες από το Βασίλειο των Μανιταριών όπως η Πιτς και ο Μπάουζερ.

Για να επανασυνδέσουν την Κονκόρντια, οι παίκτες θα πρέπει να αξιοποιήσουν τη δύναμη του αδελφικού δεσμού του Μάριο και του Λουίτζι. Για να ξεπεράσουν τις προκλήσεις και να παρακάμψουν τα εμπόδια, οι δυο τους χρησιμοποιούν τις Κινήσεις Αδελφών – όπως το να ρίχνουν μπάλες φωτιάς και πάγου για να λιώσουν ή να παγώσουν οποιοδήποτε εμπόδιο. Στη μάχη, οι παίκτες μπορούν να εκμεταλλευτούν ισχυρές Επιθέσεις – Αδελφών όπως το Ζαπερέιτορ σε μια δυναμική εκδοχή της μάχης με γύρους, όπου οι καλά χρονισμένες επιθέσεις, οι αποφυγές και οι αντεπιθέσεις είναι το κλειδί για να νικήσουν τους εχθρούς.

Επιπλέον, ο εξοπλισμός των Battle Plugs για επιπλέον ικανότητες μπορεί να δώσει στον Μάριο και τον Λουίτζι στρατηγικά πλεονεκτήματα, όπως η δημιουργία ενός κύματος σοκ για να βλάψει πολλούς εχθρούς ή κρίσιμα χτυπήματα κατά των ιπτάμενων εχθρών. Οι παίκτες μπορούν να πειραματιστούν με δημιουργικούς συνδυασμούς για να προσθέσουν διαφορετικά αποτελέσματα και να δουν τι συμβαίνει.

Η δύναμη του εφευρετικού μυαλού του Λουίτζι έρχεται στο παιχνίδι με τη Λογική του Λουίτζι, που μπορεί να δώσει ένα χέρι βοήθειας κατά την εξερεύνηση και τις μάχες με τα αφεντικά. Ενώ οι στιγμές έμπνευσής του μπορεί να είναι ασυνήθιστες μερικές φορές αλλά θα βοηθήσουν τον Μάριο να λύσει γρίφους, να συλλέξει αντικείμενα και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά σε ακόμα μεγαλύτερους κακούς.

Κυκλοφορεί στις 7 Νοεμβρίου 2024 και διανέμεται από τη CDMedia

 Zf5b9R{D.