Wednesday, October 16, 2024
News

SUPER MARIO PARTY JAMBOREE

Ετοιμαστείτε για το μεγαλύτερο πάρτι μέχρι τώρα στο Super Mario Party Jamboree, που κυκλοφορεί για το Nintendo Switch αυτή την Πέμπτη. Από το τρέξιμο μέσα σε καρουζέλ μέχρι το μίνι γκολφ με χειρισμό κίνησης, αυτό το Jamboree είναι γεμάτο με πάνω από 110 μίνι παιχνίδια – τα περισσότερα από οποιοδήποτε παιχνίδι Mario Party μέχρι σήμερα.

22 χαρακτήρες από όλο το Mushroom Kingdom – περισσότεροι από οποιοδήποτε προηγούμενο Mario Party – είναι έτοιμοι για το Jamboree. Υπάρχουν επτά πίστες για να επιλέξετε στο Mario Party mode, συμπεριλαμβανομένων πέντε νέων πιστών και δύο νέων εκδόσεων κλασικών πιστών από προηγούμενους τίτλους Mario Party. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν το Mario Party mode τοπικά με φίλους ή διαδικτυακά με άλλους παίκτες από όλο τον κόσμο.

Οι χαρακτήρες θα εμφανίζονται επίσης στις πίστες κατά καιρούς ως Jamboree Buddies. Εμφανίζονται προσωρινά κάθε τόσο, οπότε προσπαθήστε να είστε οι πρώτοι που θα τους χαιρετήσουν. Οι Jamboree Buddies βοηθούν τους παίκτες με διάφορες χρήσιμες ικανότητες, όπως η αντιγραφή αντικειμένων των αντιπάλων που περνούν, η προσθήκη στο ρίξιμο των ζαριών σας και ακόμη και η δυνατότητα να αγοράσετε δύο Αστέρια ταυτόχρονα.

Πιάστε τα Joy-Con για τρεις νέες λειτουργίες παιχνιδιών με βάση την κίνηση, συμπεριλαμβανομένων των Paratroopa Flight School, Toad’s Item Factory και Rhythm Kitchen. Οι παίκτες μπορούν επίσης να ανταγωνιστούν και να συνεργαστούν με άλλους παίκτες παγκοσμίως σε μια σειρά από Bowser Challenges που περιλαμβάνουν τα Koopathlon και Bowser Kaboom Squad.

Κάντε ένα διάλειμμα από τη διασκέδαση για πολλούς παίκτες και παίξτε μόνοι σας στο Party-Planner Trek. Σε αυτή τη λειτουργία, οι παίκτες περιπλανιούνται ελεύθερα σε πέντε από τις πίστες του παιχνιδιού και παίζουν μίνι παιχνίδια για να βοηθήσουν στην οργάνωση του πάρτι. Συλλέξτε Mini Stars, ολοκληρώστε αποστολές και πολλά άλλα στην πορεία.

Κυκλοφορεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2024 και διανέμεται από τη CDMedia

 Zf5b9R{D.