Retroπολιτες

Η τιμή τραβάει την ανηφόρα – Του Γιάννη Γιάνναρου (Greek Gamepass Tournament)

Το προηγούμενο διάστημα, η Microsoft ανακοίνωσε αύξηση τιμών παντού, σε κονσόλες, σε περιφερειακά, σε τιμές παιχνιδιών κλπ. Όλοι, και πρώτος εγώ κράξαμε για την αύξηση 10€ στα παιχνίδια και τα 90αρια που θα δούμε, και που θα ήταν η δεύτερη αύξηση τιμων στα παιχνίδια σε αυτήν την γενιά, καθώς η γενιά ξεκίνησε με 70€ και αυξήθηκαν οι τιμές των παιχνιδιών στα 80€. Ήδη εμφανίστηκαν άρθρα σε διάφορα site για την εμφάνιση των αυξημένων τιμων κλπ.
Παρατήρησα μια εξέλιξη όμως που πρέπει να δούμε αν τελικά θα ισχύσει. Μέχρι και σήμερα στα παιχνίδια που κυκλοφορούσαν, η Microsoft τα κοστολογουσε 70$ στην Αμερική, 70£ στην Αγγλία και 80€ στην Ευρώπη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα σας βάζω τις φωτογραφίες από την τιμή του FORZA MOTORSPORT.
Ανακοινώθηκε λοιπόν πως η τιμή του Outer Worlds 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, θα είναι με την νέα τιμολόγηση. Ήδη το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για αγορά. Τσέκαρα λοιπόν στο Αμερικανικό, στο Αγγλικό και στο Ελληνικό store πόσο κοστολογείται. Βλέπουμε λοιπόν πως στο Αμερικανικό εμφανίζεται κατά 10$ αυξημένο, από τα 70 στα 80, ενώ στα υπόλοιπα η τιμή παραμένει η ίδια, 70£ στην Αγγλία και 80€ στην χώρα μας. Άρα αυτήν την στιγμή, αν δεν αλλάξει κάτι, φαίνεται πως δεν θα επηρεαστούν οι ήδη ακριβές τιμές στα παιχνίδια στην χώρα μας, και δεν θα δούμε σε αυτήν την φάση 90αρια λοιπόν. Μένει να εξακριβωθεί και στις υπόλοιπες Gaming κυκλοφορίες από τον Νοέμβριο και μετά, αν θα δούμε όντως να παραμένει ίδια η τιμή η θα δούμε να εμφανίζονται τα 90αρια από την πλευρά της MS. Λέω από τον Νοέμβριο γιατί είναι η ημερομηνία που έχουνε ενημερωθεί ότι θα δούμε τις νέες αυξημένες τιμές στα προϊόντα του XBOX.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

 Zf5b9R{D.