Tuesday, October 22, 2024
News

Νέα gameplay πλάνα από το νέο παιχνίδι της Rebellion

Το στούντιο της Rebellion, δημιουργό της σειράς Sniper Elite, μοιράστηκε gameplay πλάνα και μία πρώτη ματιά του κόσμου του καινούργιου της τίτλου με το όνομα Atomfall.  Το παιχνίδι, το οποίο έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025, παρουσιάζει μια μετα-αποκαλυπτική εκδοχή της βόρειας Αγγλίας το έτος 1962, μετά τα πραγματικά γεγονότα της καταστροφής στο Windscale. Η πυρηνική πυρκαγιά στην Cumbria, η οποία έκαιγε για τρεις ημέρες, απεικονίζεται στο Atomfall μέσα από μια εναλλακτική εκδοχή των γεγονότων, πέντε χρόνια μετά.

Ο αφηγητής περιγράφει την εμπειρία ως ένα «παιχνίδι επιβίωσης δράσης πρώτου προσώπου για έναν παίκτη» που λαμβάνει χώρα σε μια φανταστική ζώνη καραντίνας. Ωστόσο, το περιστατικό κρύβει περισσότερα στην εναλλακτική εκδοχή της Rebellion, και εναπόκειται σε εσάς να ανακαλύψετε τα μυστικά και τα πραγματικά γεγονότα πίσω από την καταστροφή. Μια στρατιωτική ομάδα έχει ήδη σταλεί στην περιοχή για να αποκαταστήσει την τάξη, ενώ αναμένεται να φτάσει βοήθεια — η οποία όμως δεν υλοποιείται ποτέ. Καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας διαδίδονται για το τι συμβαίνει πραγματικά, εσείς θα πρέπει να αποκαλύψετε την αλήθεια.

Το gameplay παρουσιάζει ρομπότ, ζόμπι, υπερφυσικές δυνάμεις σε ένα αλλόκοτο συνδιασμό που φαίνεται να του ταιριάζει. Τα πυρομαχικά θα είναι περιορισμένα και ο παίκτης θα έχει ένα εκτενές crafting σύστημα για να δημιουργήσει παγίδες και νέα όπλα. Ο χαρακτήρας μας πέρα από όπλα θα μπορεί να χρησιμοποιεί και meele όπλα, όπως τσεκούρια, μαχαίρια και ρόπαλα.

 Zf5b9R{D.