Thursday, April 25, 2024
Modern Reviews

Mortal Kombat XL – mini review

To Mortal Kombat XL είναι ένα παιχνίδι ξύλου που αναπτύχθηκε από την NetherRealm studios και εκδόθηκε από την Warner bros το 2015. Η XL έκδοση βγήκε την 1 Μαρτίου του 2016 και περιέχει όλους τους χαρακτήρες που βγήκαν ως DLC καθώς και αναβαθμισμένο Net code για τις online μάχες.

Τα γραφικά είναι πολύ καλά και μάλιστα δοσμένα με μια υπερβολική δόση βίας που ξεπερνούν τα παλιότερα standards της σειράς.

Η μουσική είναι ταιριαστή στο παιχνίδι και τα εφέ υπέροχα και ειδικά οι ήχοι όταν σπάνε κόκκαλα ανατριχιαστικοί.

Ο χειρισμός περίπλοκος αλλά βατός με 4 κουμπιά για επίθεση καθώς και κουμπιά για άμυνα , τρέξιμο και πέταγμα. Να σημειώσουμε εδώ ότι υποστηρίζεται και αναλογικός μοχλός όπως και σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια του είδους.

Από επιλογές το παιχνίδι μόνο φτωχό δεν είναι. Η επιλογή ιστορίας επιστρέφει από το 9 και εδώ είναι υπέροχη και μεγάλη γύρω στις 6 ώρες αλλά δύσκολα θα μπορέσετε να μάθετε καλά όλους αυτούς τους χαρακτήρες. Η κρύπτη έρχεται ξανά από παλιά έτσι ώστε να δείτε ζωγραφιές και τις τελειωτικές κινήσεις κάθε χαρακτήρα ξεκλειδώνοντάς τες αργά αλλά σταθερά. Το Online τμήμα του τίτλου είναι πολύ καλό. Αξίζει να σημειώσω ότι αποσυνδέθηκα μόνο μία φορά όσο καιρό έπαιζα με την 100ρα γραμμή μου και αν σας κάνει co op με αδύναμη γραμμή μπορείτε να ακυρώσετε τον αγώνα πριν αρχίσει.

Υπάρχουν 40 διαθέσιμοι χαρακτήρες, πράγμα το οποίο καθιστά δύσκολο να μάθετε τα τρία διαφορετικά στυλ μάχης που έχει ο καθένας τους. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι σίγουρα θα βρείτε κάποιον που να σας ταιριάζει . Έχετε 4 μπάρες ενέργειας για να τις ξοδέψετε, είτε όλες μαζί σε καταστροφική X ray κίνηση είτε να χρησιμοποιήσετε 2 από αυτές για να μπλοκάρετε κάποιο combo ή να χρησιμοποιήσετε 1 για να κάνετε πιο δυνατή μια κίνηση σας.

Σίγουρα μιλάμε για ένα ακόμα καλό παιχνίδι της σειράς.

Αν έπρεπε να βάλω βαθμό αυτός θα ήταν ένα καθαρό 10

Stefknightcs

 

 Zf5b9R{D.