Thursday, April 25, 2024
Modern Reviews

Fallout new Vegas – mini review by Stefknightcs

To Fallout new Vegas είναι ένα παιχνίδι δράσης και ρόλων που αναπτύχτηκε από την Obsidian Entertainment και εκδόθηκε από την Bethesda Softworks τον Απρίλιο του 2009.
Η Ιστορία έχει να κάνει με έναν κούριερ που προδόθηκε και πυροβολήθηκε στο κεφάλι. Τον αφήσανε για νεκρό και ξύπνησε με αμνησία λίγες μέρες μετά σε ένα χωριό στο νέο Βέγκας. Τι κουβαλούσε? Και ποιοί τον ήθελαν νεκρό; Μυστήρια που περιμένουν την απάντηση από εσάς. Ο Τίτλος αποτελεί spin off της σειράς.
Τα γραφικά ακόμα και σήμερα στο Pc με τα πάντα στο φουλ πια λόγο χαμηλών απαιτήσεων είναι εξαιρετικά με ωραίους φωτισμούς και εφέ.

Τα ηχητικά εφέ και αυτά πολύ καλά και η κανονική μουσική του παιχνιδιού πολύ καλή και αυτή σε τέτοιο σημείο που με έκανε να αγοράσω και το ost. Όσο για την μουσική που ακούγεται αυτή την φορά από το ραδιόφωνο είναι καλή αλλά με λίγα κομμάτια και θα την βαρεθείτε σύντομα, το Fallout 3 ήταν ένα σκαλί πιο πάνω σε αυτόν τον τομέα.
Ο χειρισμός πολύ καλός με το σύστημα V.A.T.S. να ξεχωρίζει και πάλι πατώντας το V πλήκτρο στο πληκτρολόγιο σας.

Στη διασκέδαση τώρα δεν θα σχολιάσω μηχανισμούς αυτά τα ξέρουμε όλοι αφού η σειρά είναι πολύ γνωστή. Θα πω ότι το νέο Βέγκας δεν διαφέρει καθόλου από πρώτο κανονικό entry της σειράς αλλά αντίθετα έως τώρα παραμένει το αγαπημένο σε πολλούς από εμάς και εμένα προσωπικά λόγο της τεράστιας ποικιλίας αποστολών και του γιγαντιαίου χάρτη του. Το μοναδικό όπως λέμε Youfaoul της υπόθεσης είναι ότι έχει παρά μα πάρα πολλές καλύβες ο χάρτης που από ένα σημείο και μετά καταντάει αστείο καθώς θα βρίσκετε 2 – 3 στη σειρά.
Το χιούμορ κάποιές φορές σε κάποιες αποστολές είναι εδώ , δεν ξέρω αν έχετε ξαναδεί υπέρ μεταλλαγμένο με ξανθιά καρέ περούκα παράδειγμά και η σοβαρότητα ή ακόμα και το μακάβριο κάποιων αποστολών υφίσταται. Μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το 3 είναι ότι πια οι εχθροί δεν συμβαδίζουν με το επίπεδό σας. Έτσι ασχέτους επιπέδου τα Deathclaws για παράδειγμα παραμένουν θανάσιμοι αντίπαλοι ειδικά σε κλειστούς χώρους. Καλό θα είναι να επενδύσετε και κάποιο χρόνο στις επεκτάσεις του παιχνιδιού καθώς εκεί βρίσκονται τα καλύτερα όπλα και αποστολές του τίτλου. Ο τίτλος κάνοντάς περίπου το 80% μου πήρε γύρο στις 95 ώρες με οδηγό. Να αναφέρω εδώ και κάτι που δεν σου λέει το παιχνίδι. Μπορείτε να επισκευάσετε τα όπλα και μόνοι σας αν έχετε παρόμοια ή ίδια όπλα πηγαίνοντας στη καρτέλα των όπλων και πατάς πάνω σε ένα όπλο με το πλήκτρο R. Τέλος να πω ότι στο τέλος γίνεται πολύ εντυπωσιακό αφού σου λέει να επιλέξεις φατρία μέσα από τις 5 6 που έχει αψηφώντας τις άλλες με μεγάλες συνέπιες, πολύ εντυπωσιακά πράγματά παιδιά.

Το Νέο Βέγκας είναι το αγαπημένο μου από την σειρά έχοντας παίξει το 1 το 3 και αυτό. Δείτε το και δεν θα χάσετε.

Βαθμολογία 10/10

 Zf5b9R{D.