Friday, May 3, 2024
News

Αποχωρεί ο Jim Ryan από το Playstation

O Jim Ryan ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από το Playstation τον Μάρτιο του 2024.

Συγκεκριμένα θα βγει στη σύνταξη μετά από 30 χρόνια στην εταιρεία. Ο COO του Sony Group Corporation, Hiroki Totoki θα αναλάβει ως προσωρινός επικεφαλής από την 1η Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα ο Jim Ryan δήλωσε: “Μετά από 30 χρόνια, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από τη SIE τον Μάρτιο του 2024. Έχω απολαύσει την ευκαιρία να έχω μια δουλειά που αγαπώ σε μια πολύ ιδιαίτερη εταιρία, δουλεύοντας με σπουδαίους ανθρώπους και απίστευτους συνεργάτες. Όμως, μου είναι όλο και πιο δύσκολο να συμβιβάζω τη ζωή στην Ευρώπη και την εργασία μου στη Βόρεια Αμερική. Θα φύγω έχοντας το προνόμιο να δουλέψω πάνω σε προϊόντα που έχουν αγγίξει εκατομμύρια ζωές σε όλο τον κόσμο- το PlayStation θα είναι πάντα μέρος της ζωής μου και αισθάνομαι πιο αισιόδοξος από ποτέ για το μέλλον της SIE. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Yoshida για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και που είναι ένας απίστευτα ευαίσθητος και υποστηρικτικός ηγέτης.”

Δηλώσεις για την αποχώρηση του Jim Ryan έκανε και ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer: “Ο Jim Ryan έχει συμβάλει σημαντικά στη βιομηχανία μας και ήταν ένας σφοδρός ηγέτης του PlayStation. Του εύχομαι τα καλύτερα σε ό,τι κάνει στη συνέχεια. Σε ευχαριστούμε για όλα όσα έκανες για την κοινότητα τα τελευταία 30 χρόνια Jim.”

 Zf5b9R{D.