Thursday, May 2, 2024
News

Ολα τα νεότερα γύρω από το Silent Hill 2 remake

Το τελευταίο διάστημα πολλές φήμες κυκλοφορούν σχετικά με το πολυαναμενόμενο remake του Silent Hill 2, καθώς πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το PC Game Benchmark δημοσίευσε συγκεκριμένα πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαρτίου 2024. Δεν υπήρξε καμία παραδοχή ή διάψευση από την Konami για τη συγκεκριμένη ημερομηνία. Πρόσφατα και ένας ηθοποιός που συμμετέχει στο παιχνίδι είχε δηλώσει ότι θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

Οι προπαραγγελίες πάντως του παιχνιδιού έχουν ήδη ξεκινήσει. Το Best Buy μάλιστα σε μία από τις περιγραφές του παιχνιδιού ανέφερε ότι θα περιλαμβάνει και ένα origin story για τον Pyramid Head. Η Konami το διέψευσε αυτό και μάλιστα το Best Buy έκανε και τη σχετική διόρθωση χωρίς όμως να αποκλείσει την ύπαρξη κάποιου πρόσθετου υλικού. Πιθανολογείται ότι το Best Buy έκανε λάθος και το πρόσθετο υλικό δεν θα αφορά τον Pyramid Head αλλά θα είναι το Born From a Wish, ένα μικρό παιχνίδι σαν DLC που υπήρξε στην επανέκδοση του Silent Hill 2 και στο οποίο ο παίκτης αναλάμβανε τον ρόλο της Maria.

Ολα αυτά εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της ημερομηνίας κυκλοφορίας.

 Zf5b9R{D.