Saturday, April 27, 2024
News

God of War Ragnarök: Valhalla

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι, έως τις 19 Νοεμβρίου, το God of War Ragnarök έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως σε PS4 και PS5!

Για να εκφράσει την εκτίμησή της για την απίστευτη υποστήριξη και την αγάπη που δώσατε στον τίτλο από την κυκλοφορία του πέρυσι, η Santa Monica Studio έχει ετοιμάσει μια έκπληξη για την κοινότητα του God of War.

Ως θαυμαστές των υποστηρικτών τους, είναι ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουν ότι στις 12 Δεκεμβρίου* θα κυκλοφορήσουν ένα δωρεάν DLC ως δώρο στους παίκτες – το God of War Ragnarök: Valhalla!

Παρακαλώ σημειώστε, πρέπει να έχετε το God of War Ragnarök για να μπορείτε να κατεβάσετε το God of War Ragnarök: Valhalla δωρεάν στις 12 Δεκεμβρίου μέσω του PlayStation Store!

Σημαντικές λεπτομέρειες:

Το God of War Ragnarök: Valhalla θα είναι ένας επίλογος των γεγονότων του God of War Ragnarök που ακολουθεί τον Κράτο σε ένα βαθιά προσωπικό και στοχαστικό ταξίδι.
Στη Santa Monica Studio προκάλεσαν τους εαυτούς τους να κάνουν κάτι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχουν κάνει στην ιστορία των God of War.
Το God of War Ragnarök: Valhalla αναδεικνύει τις μάχες που γνωρίζετε και αγαπάτε από το God of War Ragnarök και τις συνδυάζει με φρέσκα, πρωτότυπα στοιχεία εμπνευσμένα από το είδος των roguelite.
Κατά τη διάρκεια κάθε προσπάθειας, θα μαθαίνετε και θα προσαρμόζεστε στις προκλήσεις που σας προσφέρει η Valhalla. Όσα περισσότερα ξεπερνάτε, τόσο περισσότερους πόρους θα κερδίζετε που μπορείτε να διαθέσετε για μόνιμες αναβαθμίσεις που επηρεάζουν τόσο τον Κράτο όσο και την ίδια τη Valhalla.

 Zf5b9R{D.