Monday, April 29, 2024
News

Επίσημα τέλος για το online παιχνίδι της Naughty Dog

H Naughty Dog ανακοίωσε σήμερα επίσημα ότι ακυρώνει το online multiplayer game που ετοίμαζε. Η ανακοίνωση που έβγαλε η εταιρεία λέει τα εξής:

“Αντιλαμβανόμαστε ότι πολλοί από εσάς περιμένατε νέα σχετικά με το project που ονομάζαμε The Last of Us Online. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πούμε αυτό: Πήραμε την απίστευτα δύσκολη απόφαση να σταματήσουμε την ανάπτυξη αυτού του παιχνιδιού.

Γνωρίζουμε ότι αυτά τα νέα θα είναι δύσκολα για πολλούς, ειδικά στην αφοσιωμένη κοινότητα του The Last of Us Factions, που ακολουθεί θερμά τις φιλοδοξίες μας για παιχνίδια με πολλούς παίκτες. Είμαστε εξίσου συντετριμμένοι στο στούντιο καθώς ανυπομονούσαμε να σας το δώσουμε.

Η ομάδα του multiplayer είχε αυτό το παιχνίδι σε pre-production από τότε που εργαζόμασταν στο The Last of Us Part II και ήθελε να δημιουργήσει μια εμπειρία που θα ήταν μοναδική, με πολλές και μεγάλες δυνατότητες. Για να κυκλοφορήσουμε και να υποστηρίζουμε το The Last of Us Online, θα έπρεπε να αφήσουμε όλους τους πόρους του στούντιο πίσω και να φέρνουμε post-launch περιεχόμενο για τα επόμενα χρόνια, επηρεάζοντας σοβαρά την ανάπτυξη μελλοντικών single player παιχνιδιών μας.

Έτσι, είχαμε δύο δρόμους: να γίνουμε ένα “live-service” στούντιο ή να συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε παιχνίδια αφήγησης για έναν παίκτη που αυτά τα παιχνίδια έχουν καθορίσει την κληρονομιά της Naughty Dog.

Έχουμε πάνω από ένα φιλόδοξο και ολοκαίνουργιο single player παιχνίδι στα σκαριά εδώ στην Naughty Dog και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα για το τι θα ακολουθήσει όταν είμαστε έτοιμοι.”

 Zf5b9R{D.