Saturday, April 27, 2024
Retroπολιτες

TRASHMORFERS – Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ παιχνίδι που χρειάζεται τη βοήθεια μας.

Έχει κανείς από εσας ξυπνήσει από εφιάλτη ότι τα σκουπίδια που δεν ανακυκλώσατε ή βαρεθήκατε να ανακυκλώσετε , σας επιτίθενται; Κάπως έτσι, ξυπνώντας μες τη νύχτα, ξεκίνησε για μας η ιδέα για το PC videogame TRASHMORFERS.

Είμαστε η Βίβιαν και η Μαρία. Φοιτήτριες που στη διάρκεια του μεταπτυχιακού μας, με αφορμή τον παραπάνω εφιάλτη σκεφτήκαμε να συνδυάσουμε την οικολογική αφύπνιση με το είδος των shooting games καθώς είμαστε και εμείς gamers. Πολλές φορές , χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε είτε το θαυμασμό είτε την αμφιβολία ανθρώπων σχετικά με το γεγονός ότι είμαστε δυο κοπέλες.
Δύο κορίτσια στα video games ?
Ε ναι ρε παιδιά ! Τόσο περίεργο είναι;
Αφιερώσαμε λοιπόν πέντε χρόνια (τον ελεύθερο χρόνο μας) για την υλοποίηση ενός 1st/3rd person shooting game στο οποίο τα μη ανακυκλωμένα υλικά πήραν τερατώδη μορφή και έγιναν κυρίαρχοι στη μολυσμένη μας γη. Ο PVC από πλαστικά και ο WEEE από ηλεκτρονικά απόβλητα.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι περισσότεροι, η δημιουργία ενός βιντεοπαιχνιδιού από το μηδέν και απο μία ομάδα που αποτελείται από δύο άτομα που έπρεπε να δουλέψουν παράλληλα για να ζήσουν, ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Καταφέραμε με βοήθεια να δημοσιεύσουμε την πρώτη beta έκδοση του παιχνιδιού η οποία τρέχει στο Steam και link θα βρείτε στο τέλος του κειμένου.

Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε τα γραφικά και τους εχθρούς και να προσθέσουμε επιπλέον περιβαλλοντικές αποστολές όπως η δενδροφύτευση. Για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας, μιας και δεν είμαστε μεγάλη εταιρεία ή μεγάλη ομάδα ανθρώπων, ζητάμε τη στήριξη των gamers που απολαμβάνουν τέτοιου είδους παιχνίδια επιβίωσης-shooting με το να προμηθευτούν το παιχνίδι και να αφήσουν την αξιολόγηση τους (review) που είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Υ.Γ Τσεκάρετε το manual από τη σελίδα του παιχνιδιού στο steam για όλες τις δυνατότητες)

TRASHMORFERS on Steam (steampowered.com)

 Zf5b9R{D.