Saturday, July 27, 2024
News

Call of Duty: Black Ops 6 | Activision

Οι απόρρητες Black Ops της Activision επιστρέφουν με μπόλικο μυστήριο.

Η αναμονή για την νέα προσθήκη στην εξαιρετικά δημοφιλή σειρά Black Ops των Call of Duty έφτασε στο τέλος της. Το game θα φανερωθεί στο κοινό στις 9 Ιουνίου σε ξεχωριστή παρουσίαση αμέσως μετά το Xbox Games Showcase.

xbox games showcase black ops 6 direct

Η προώθηση του τίτλου έχει ήδη ξεκινήσει με μια καμπάνια γεμάτη υπονοούμενα, φήμες και λιγοστές πληροφορίες που δημιουργούν ένα πέπλο μυστηρίου που ταιριάζει  απόλυτα με το top secret σύμπαν των Black Ops.

Η αρχή έγινε με το site

https://thetruthlies.com/

στο οποίο εμφανίζεται μια τηλεόραση με 6 κανάλια όπου μπορείτε να δείτε μικρά βίντεο με ακτιβιστές που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή του κόσμου γράφοντας συνθήματα σε μνημεία των ΗΠΑ , όπως στο όρος Rushmore.

Ένα βασικό σύνθημα που μάλλον παίζει σημαντικό ρόλο είναι ‘The Truth Lies’ το οποίο εμφανίστηκε ακόμα και σε αφίσες αλλά και εφημερίδες, χωρίς όμως να έχουν επιβεβαιωθεί απόλυτα συμβάλλοντας έτσι στην μυστικοπαθή ατμόσφαιρα των σκοτεινών επιχειρήσεων.

call of duty black ops 6 papers

call of duty black ops 2 posters new york

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που κυκλοφορούν , το παιχνίδι διαδραματίζεται την εποχή του Πολέμου του Κόλπου το 1990-91, με τον χαρακτήρα του Russell Adler να επιστρέφει.
Η ανάπτυξη του BlackOps έγινε από την Treyarch αλλά το campaign το δημιούργησε μαζί με την Raven Software.
Φυσικά  ο κόσμος έχει ξεκινήσει ήδη να δημιουργεί πιθανά σενάρια για την πλοκή αλλά και να ζητάει περισσότερες πληροφορίες για την beta δοκιμή  του τίτλου αλλά και των δημοφιλών zombie mode. Σύμφωνα με πηγές το νέο CoD θα μπει στο Game Pass και θα κυκλοφορήσει σε PS5 και PC.

Το πολύ αναμενόμενο Call of Duty: Black Ops 6 έχει ξεκινήσει να δημιουργεί hype από τώρα.
Και η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο  —-TOP SECRET—–

 Zf5b9R{D.