Saturday, July 27, 2024
News

PLAYSTATION VR2 | Τώρα και στο PC

Playstation VR2 + Steam VR Games , ένας συνδυασμός που ενθουσιάζει.

Επιτέλους η Sony συνδέει την vr πλατφόρμα της με την μεγάλη βιβλιοθήκη των virtual reality παιχνιδιών που κυκλοφορούν στο pc και συγκριμένα στο Steam.

Με σημερινή της ανακοίνωση (3/6/24) η Sony παρουσιάζει τον PS VR2 PC adapter που θα συνδέεται  με το pc και στην συνέχεια ο χρήστης θα κατεβάζει τις εφαρμογές PlayStation VR2 App και  SteamVR App για να μπορεί να αγοράζει τα παιχνίδια που θέλει.  Το σύστημα θα κυκλοφορήσει στις 7 Αυγούστου, με προτεινόμενη τιμή στα 60 ευρώ.

ps vr sony adapter pc

 

Η Sony βέβαια αναφέρει ότι το PS VR2 φτιάχτηκε πάνω στην αρχιτεκτονική του PS5 και για αυτό τον λόγο οι μηχανισμοί του HDR, του headset feedback, του eye tracking, των adaptive triggers, και του haptic feedback (εκτός της δόνησης), δεν θα είναι διαθέσιμα όταν κάποιος παίζει στο PC. Θα λειτουργούν όμως τα 4K visuals (2000 x 2040 για κάθε μάτι), το οπτικό πεδίο 110 μοιρών, η αναγνώριση επαφής δαχτύλων, το see-through view και το 3D Audio όπου υποστηρίζεται.

Επίσης η ποιότητα της gaming εμπειρίας του παίκτη θα εξαρτάται από το setup του PC , την συμβατότητα του κάθε συστήματος και την ποιότητα του καλωδίου DisplayPort 1.4.

Οι ελάχιστές απαιτήσεις για να χρησιμοποιήσει το PS VR2 στο PC είναι οι παρακάτω:

Operating system: Windows 10 64-bit / Windows 11 64-bit

Processor: Intel Core i5-7600 / AMD Ryzen 3 3100 (Zen 2 ή πιο νέα αρχιτεκτονική )

RAM / memory: 8 GB ή παραπάνω

GPU / graphics card: NVIDIA GeForce GTX 1650 ή νεότερη (απαιτείται αρχιτεκτονική Turing ή πιο νέα ), AMD Radeon RX 5500XT ή μεταγενέστερη / AMD Radeon RX 6500XT ή πιο νέα

DisplayPort: DisplayPort 1.4 (standard DisplayPort ή Mini DisplayPort output port)

USB:  μόνο Direct connection

Bluetooth: τουλάχιστον Bluetooth 4.0

 

Ήρθε η ώρα να αναδειχθεί το εξαιρετικό (αν και παραμελημένο ) PS VR2 σύστημα και να ικανοποιήσει την δικαιολογημένη δίψα των χρηστών του για πολλά παιχνίδια.

Έχετε αποφασίσει από τώρα  σε ποιον virtual κόσμο θα χαθείτε ;

 Zf5b9R{D.