Sunday, April 28, 2024
Modern Reviews

Danganronpa trigger happy havoc anniversary edition – Review by Stefknightcs

Το Danganronpa trigger happy havoc anniversary edition γλιστράει στο στόμα ο τίτλος από τι βλέπετε, είναι μια οπτική νουβέλα με στοιχεία περιπέτειας που αναπτύχτηκε και εκδόθηκε από την Spike για το PSP το 2010.
Τα γραφικά του τίτλου είναι με 2D χαρακτήρες και 3D περιβάλλοντα και δυστυχώς όταν συνδυάζονται αυτά τα δύο χτυπάνε άσχημα στο μάτι. Θα προτιμούσα εδώ πλήρες 2D.
Ο ήχος και η μουσική σε πολύ υψηλά επίπεδα και σίγουρα θα θέλαμε το Soundtrack.
Ο χειρισμός απλός συνδυάζει οπτική νουβέλα με πρώτο πρόσωπο και παιχνίδι περιπέτειας.

Θα γνωρίσετε καλύτερα τους χαρακτήρες δίνοντάς τους δώρα για να κερδίσετε νέες δυνατότητες στις δίκες…
Το σενάριο σαγηνευτικό και εκπληκτικό ταυτόχρονα, σίγουρα ένα από τα καλύτερα της βιομηχανίας γεμάτο ανατροπές. Κοντράρεται άνετα με σενάρια όπως το πρώτο Metal gear solid.

Στις δίκες γίνεται κυριολεκτικά ο χαμός και σιγουρά είναι το δυνατότερο χαρτί του παιχνιδιού…
Στη διασκέδαση τώρα. Το κομμάτι της οπτικής νουβέλας του τίτλου είναι πολύ καλό λόγο σενάριου. Η περιήγηση στο χώρο γίνετε σε πρώτο πρόσωπο και είναι πολύ ομαλή και εύκολη αφού έχετε και χάρτη. Τέλος το κομμάτι με τις δίκες είναι το καλύτερο με πολύ μπλα μπλα και μίνι παιχνίδια να παίξετε όπως κρεμάλα και το παιχνίδι με τον ρυθμό. Να δώσω και μια συμβουλή στο παιχνίδι με τον ρυθμό θα πρέπει να κάνετε τα πάντα συμφώνα με αυτόν όπως πχ να γεμίζετε το όπλο σας με ρυθμό.
Η spike μας έφερε ανετά τον καλύτερο τίτλο από αυτούς που έχω παίξει ως τώρα. Υπάρχει και στο pass να το δοκιμάσετε.

Βαθμολογία: 9/10

 Zf5b9R{D.