Saturday, April 27, 2024
Modern Reviews

Crash Team Rumble – Preview από τον DISNEY COMICS CLUB

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα σε κονσόλες νέας και προηγούμενης γενιάς στις 20/06/23.

Όποιος έχει προ παραγγείλει μία από τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού είχε πρόσβαση στην κλειστή έκδοση BETA του παιχνιδιού για 4 ημέρες. Από 20/4 έως 24/4. Η αρχή δεν ήταν καλή καθώς για να αποκτήσετε πρόσβαση έπρεπε να λάβετε από το store της συσκευής σας ένα SMS με τον κωδικό επιβεβαίωσης για να μπορέσετε να λάβετε το κλειδί προϊόντος. Όμως η πλατφόρμα είχε πολλά προβλήματα και δεν λειτουργούσε πάντα, με αποτέλεσμα όταν γράφατε τον κωδικό που σας έδωσε το κατάστημα να μην σας δίνει το κλείδι προϊόντος για εξαργυρώσετε τον κωδικό, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να λάβετε το κλειδί.

Πάμε όμως στο κυρίως παιχνίδι αφήνοντας τη διαδικασία ενεργοποίησης του.
Με την πρώτη ματιά μπορεί κανείς να δει ότι το παιχνίδι είναι κάπως πρόχειρο. Το παιχνίδι έχει δανειστεί πολλά χαρακτηριστικά από παιχνίδια όπως fortnite, fall guys κ.λπ. Έχει προσθέσει στο ΜΕΝΟΥ του παιχνιδιού BATTLE PASSES , skins, packs τα οποία κατά την κυκλοφορία της έκδοσης της Alfa θα είνα επί πληρωμή. Το βλέπουμε αυτό από τα “δώρα” που θα δώσει η έκδοση DELUXE καθώς μέσα περιέχει έναν κωδικό για τα πρώτα 2 Battle Passes. Το μενού είναι απλό και θυμίζει πολύ το μενού κάποιου mobile game. Έχει μερικά μικρά σπασίματα και σφάλματα. Δεν θα το έλεγα κακό καθώς είμαστε ακόμα στην έκδοση BETA.

Gameplay
Το παιχνίδι παίζεται μεταξύ δύο ομάδων τεσσάρων ατόμων οι οποίες προσπαθούν να μαζέψουν τα περισσότερα wumpa φρούτα μέσα σε απίστευτα θεότρελες αρένες ώστε να κατακτήσουν τη νίκη, κάνοντας το διασκεδαστικό ειδικά όταν παίζεται με φίλους, ενώ υποστηρίζει και sross-play.

Ήχος
Το παιχνίδι έχει ακριβώς τους ίδιους ήχους με τα προηγούμενα παιχνίδια που όλοι γνωρίζουμε. Στην πραγματικότητα, κάτι που μου άρεσε ιδιαίτερα είναι ότι χρησιμοποιεί μουσική από όλα τα παιχνίδια crash όπως το crash 2 ή 4 που μόλις τελειώσει το παιχνίδι, παίζει τη μουσική από την πίστα με τη μεγαλύτερη πρόοδο του παίκτη στο παιχνίδι. Γενικά έχουμε πολύ καλή υλοποίηση και στον ήχο αφού όλα δένουν τέλεια.

Γραφικά
Το παιχνίδι χρησιμοποιεί ακριβώς τα ίδια γραφικά με τον προκάτοχό του το crash 4.Οι κινήσεις , οι χαρακτήρες, τα τοπία είναι ακριβώς τα ίδια. Αυτό δεν με χάλασε αφού και το προηγούμενο παιχνίδι έχει υπέροχα γραφικά. Τα τοπία είναι φανταστικά. Είναι καθαρά με πολλές λεπτομέρειες. Το παιχνίδι το έπαιξα στο PS4 και πιστεύω πως στις κονσόλες νέας γενιάς θα είναι ακόμα πιο καθαρό. Τα 120 fps θα το κάνουν να τρέχει πολύ πιο ομαλά λόγω του νέου hardware που είναι πολύ δυνατό. Οι πίστες είναι οργανωμένες με τέτοιο τρόπο που να μην είναι γεμάτες με abilities αλλά να δημιουργήσουν σε όλους τους παίκτες μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Εκδόσεις
Όπως ανέφερα νωρίτερα, το παιχνίδι που μπορεί να παίξει κάποιος είναι μόνο η έκδοση beta που δόθηκε στους κατόχους προπαραγγελίας. Θα κυκλοφορήσει στις 20/06/2023. Μέχρι στιγμής RETAIL έχουμε δει μόνο την deluxe έκδοση στην τιμή των 42,80€ που δίνει τα εξής προνόμοια:
• Premium Battle Pass για τα Seasons 1 + 2
• Ψηφιακό Proto Pack που περιλαμβάνει :
• 8 ‘Blocky’ hero skins
• ‘Pixelated’ Shadow
• ‘Get On My Level’ In-Game Victory Music
• ‘Blocky’ Hat
• ‘Blocky’ Backpack
• ‘Blocky’ Score FX
• Unique Banner
• 25 Tier Instant Unlock for Season 1 Premium Battle Pass

Σύνοψη
Το παιχνίδι δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Πιστεύω ότι θα δούμε κάποιες μικρές βελτιώσεις. Ωστόσο είμαι πολύ ευχαριστημένος με την έκδοση BETA του παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικό όπως και τα γραφικά.Υπάρχουν αναφορές στο παρελθόν του χαρακτήρα με πολλά EASTER EGGS που θυμίζουν στους παλιούς θαυμαστές τον χαρακτήρα των παλιότερων επιτυχιών της εταιρείας. Το loby θέλει βελτιώσεις γιατί έχει κάποια προβλήματα όπως bugs κτλ που πιστεύω από κονσόλα σε κονσόλα θα διαφέρουν αλλά μέχρι στιγμής η γνώμη μου είναι ότι όλοι όσοι λάτρεψαν τον Crash μέσω των παλιότερων παιχνιδιών του θα πρέπει να δώσουν μία ευκαιρία στο παιχνίδι όταν κυκλοφορήσει επίσημα.
Είναι πραγματικά υπέροχο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα γίνει ένα από τα κορυφαία παιχνίδια στην κατηγορία του για το 2023.
Είναι ένα οικονομικό παιχνίδι για όλες τις ηλικίες .

Μετά από 3 ημέρες παιχνιδιού στην BETA έκδοση ο βαθμός μου είναι 9/10.

 Zf5b9R{D.