Monday, April 29, 2024
Retroπολιτες

Δέκα παιχνίδια που αξίζει να δοκιμάσετε στο game pass

Ποιος να το έλεγε ότι έξι μήνες αργότερα θα είχαμε ξανά τα ίδια. Καραντίνες, lockdown κλπ. Αλλιώς περιμέναμε την περίοδο λανσαρίσματος των νέων κονσολών και δυστυχώς αλλιώς θα τη ζήσουμε. Όπως και να έχει το gaming είναι μια καλή διέξοδος τέτοιους καιρούς και σίγουρα οι νέες κονσόλες έρχονται την κατάλληλη στιγμή. Σήμερα θα δούμε δέκα τίτλους που υπάρχουν στο Game pass του Xbox (πλην Halo, Forza, Gears) που αξίζει κάποιος να παίξει. Ας ξεκινήσουμε.


Resident Evil 7

Ε τώρα να μην ξαναγράφω τα ίδια για το re7. Όποιος δεν το έχει παίξει ακόμα το κατεβάζει ΧΘΕΣ.


Dead by daylight

Ένας πολύ καλός multiplayer τίτλος που σίγουρα θα τον απολαύσετε με παρέα. Ένας παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο του φονιά (Michael Myers, Freddy Kruger κλπ) και οι υπόλοιποι τον ρόλο τον υποψηφίων θυμάτων. Και μην σας μπερδέψει η φωτογραφία, υπάρχει και Silent Hill mode στο παιχνίδι.


Batman Arkham Knight

Και γι’ αυτό τα έχω γράψει ξανά. Όποιος δεν το έχει παίξει ακόμα τώρα είναι μια καλή ευκαιρία. Μπορεί να ψιλοκουράζει σε κάποια σημεία το batmobile, αλλά το παιχνίδι συνολικά είναι πολύ καλό.


Ryse Son of Rome

Ένα παιχνίδι που αδικήθηκε από την ίδια την Microsoft. Καθαρόαιμο hack n slash με πανέμορφα γραφικά, ωραίο story και πολύ διασκεδαστικό. Σε όποιον αρέσει το είδος θα περάσει πολύ καλά.


Tell Me Why

Αυτό σύντομα θα το παίξω και θα σας πω αναλυτικά την γνώμη μου. Πάντως από όσα έχω δει νομίζω πως μετά το πρώτο Life is strange αυτή είναι η καλύτερη δουλειά της συγκεκριμένης εταιρείας.


Witcher 3

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σε όποιον αρέσουν τα rpg και δεν κουράζεται από τους πολλούς διαλόγους σίγουρα θα περάσει καλά άπειρες ώρες μαζί του.


Darksiders Genesis

Αυτό μπήκε και σχετικά γρήγορα στην υπηρεσία. Ένας κλώνος του Diablo που σε όποιον αρέσει αυτό το είδος αξίζει να το δοκιμάσει και θα περάσει καλά πιστεύω.


Streets of Rage 4

Και αυτό μπήκε day one στην υπηρεσία. Για τους λάτρεις της σειράς Streets of Rage και γενικά των κλασσικών beat em up αυτό είναι το απόλυτο πακέτο. Θα το λατρέψουν σίγουρα.


Destiny 2

H Bungie μετά το Halo γνωρίζει άλλη μία μεγάλη επιτυχία που ακούει στο όνομα Destiny. Το Destiny 2 βρίσκεται στο game pass μαζί με όλα τα expansions για ατελείωτες ώρες, shooting, lootinh, raids κτλ. Άλλωστε η Bungie είναι εγγύηση στο είδος.

 


Tekken 7

Η τελευταία συνέχεια του γνωστού fighting franchise. Ένα διάστημα το είχα στην κατοχή μου, δεν φτάνει σε καμία περίπτωση την ποιότητα του Mortal Kombat 11 θεωρώ, αλλά οι φανς της σειράς θα το εκτιμήσουν σίγουρα.


Φυσικά δεν παραβλέπω παιχνίδια όπως τα Forza Horizon 4, Gears Tactics, Fable, Star Wars Jedi Fallen Order κτλ αλλά αυτά ήταν τα δικά μου 10 πρώτα σε προτίμηση!

Καλά να περνάτε, καλή υπομονή σε όλους (όσο δύσκολη κι αν είναι πλέον) και καλό gaming!

Στράτος Κοντεκάκης

 Zf5b9R{D.