Thursday, April 25, 2024
Modern Reviews

Baldurs gate 3 Early access – mini preview

Έχοντας πλέον 45 ωρες(30 online και 15 offline) περίπου με το παιχνίδι μπορώ να πω πλέον με σιγουριά ότι είναι πραγματικά τρομερό και κάθε λάτρης των isometric turn based rpgs πρέπει να το δοκιμάσει κάποια στιγμή.

Για όσους δεν γνωρίζουν το παιχνίδι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς βρίσκεται σε early access με αποτέλεσμα να είναι playable μόνο το 1o act. (Με την επικείμενη επίσημη κυκλοφορία του δωθούν τα 2 τελευταια acts).

Το παιχνίδι μέχρι στιγμής διαρκεί 25 ώρες τουλάχιστον με πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ replay value(που λεμε και στο χωριο μου). Να σκεφτείτε το έχω τερματίσει 2 φορές αλλά έχω δοκιμάσει επιπλέον 2-3 builds μόνο και μόνο για έλεγχο της ποικιλίας των επιλογών και το παιχνίδι αλλάζει άρδην ανάλογα τα διαφορετικά classes. Πραγματικά από ποικιλία περιοχών, όπλων, τρόπων προσέγγισης της μάχης και στρατηγικής δεν έχω ξανα δει κάτι ανάλογο (μαζι με το divinity 2). Δεν μπορώ να φανταστώ που μπορούν να το φτάσουν στα επόμενα 2 acts. Όλα τα παραπάνω τα γράφω καθώς ήμουν σε δίλημμα εάν έπρεπε να δώσω 60 ευρω για early access παιχνίδι και δυστυχώς δεν είχα κάποια ολοκληρωμένη άποψη από κάποιον.

Προσωπικά προτείνω να περιμένετε μέχρι την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ώστε να έχετε πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Μέχρι τότε εγώ θα το ξαναπαίζω και αν τύχει κάποιος να το πάρει μπορούμε να παίξουμε κανένα coop. Τέλος στις κονσόλες φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει 1 χρόνο μετά την κυκλοφορία στο Pc… άρα αργεί ακόμα.

Σωτήρης Σωτηριάδης

 Zf5b9R{D.