Friday, April 26, 2024
Modern Reviews

Ori and the blind forest – Mini Review

Το Ori and the blind forest είναι ένα παιχνίδι πλατφόρμας περιπέτειας στυλ μετροιντβάνια που αναπτύχθηκε από την Moon studios και εκδόθηκε από την Microsoft την 11 Μαρτίου 2015.

Γραφιστικά το Ori and the blind forest είναι μοναδικό καθώς χιλιάδες χρώματα κατακλύζουν την οθόνη και υπάρχει μεγάλη λεπτομέρεια στο περιβάλλον. Πραγματικά αν έχετε XBOX ONE X ή κονσόλα νέας γενιάς και οθόνη 4Κ με HDR θα απολαύσετε σίγουρα ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια που έχετε παίξει ποτέ.

Ο ήχος κυμαίνεται και αυτός σε ανάλογα επίπεδα, πανέμορφος και με μουσική υπέροχη, γεμάτη συναίσθημα. Σίγουρα το κυρίως θέμα του τίτλου θα το σιγοτραγουδάτε όπως και εγώ !!!

Στο χειρισμό μπορούμε να πούμε ότι το Ori and the blind forest εκμεταλλεύεται όλα τα κουμπιά των σύγχρονων χειριστηρίων έχοντας ξεχωριστές κινήσεις για τα πάντα και λειτουργεί άψογα και άμεσα στα πατήματά σας.

Η διάρκεια του τίτλου κυμαίνεται από 8 έως 10 ώρες και είναι αμείωτης έντασης. Ένας μοναδικός μηχανισμός προστέθηκε στο Ori and the blind forest όπου με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να σώσετε οπουδήποτε αρκεί να έχετε αρκετή μαγεία.

Το μόνο μειονέκτημα του τίτλου θεωρώ ότι είναι τα σχεδόν αδιάφορα bosses του αλλά αυτά είναι πολύ λίγα μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού!!!

Συνολικά το Ori and the blind forest είναι εξαιρετικό και δεν πρέπει να το χάσετε!!

Βαθμός 10 – Αριστούργημα

Stefknightcs

 

 Zf5b9R{D.