Sunday, April 28, 2024
Modern ReviewsModern Reviews

Short Hike | Mini Review by Stefknightcs


Το μια σύντομη ανάβαση είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχτηκε από τον Adam Robinson και εκδόθηκε από την Humble τον Ιούλιο του 2021.
Ο Ήρωάς μας ανεβαίνει ένα μικρό βουνό για να βρει σήμα και να πάρει τηλέφωνο την μητέρα του.
Τα γραφικά ελαφρός πολυγωνικά με μεγάλους χαρακτήρες και πάρα πολλά χρώματα μου άρεσαν ιδιαίτερα.
Ο ήχος καλός αλλά η μουσική επαναλαμβάνεται.
Μην τολμήσετε να παίξετε το παιχνίδι με πληκτρολόγιο είναι εφιαλτικό, για αυτό προτείνω αυστηρώς χειριστήριο.

Τον σκοπό του παιχνιδιού τον εξηγήσαμε. Ο τρόπος με τον οποίο ο φτερωτός ήρωας μας θα ανέβει το βουνό είναι με την βοήθεια των φτερών που θα συλλέξουμε. Τα φτερά μας βοηθάνε να πάμε μερικά εκατοστά παραπάνω με κάθε ένα που συλλέγουμε. Καλό θα είναι να μαζέψουμε πολλά αλλά δεν είναι απαραίτητο να τα συλλέξουμε όλα. Εκτός από τον προφανή τρόπο δηλαδή να πάμε με πολλά φτερά στη κορυφή υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι να φτάσουμε στη κορυφή. Σκεφτείτε τον σαν ένα σύντομο γρίφο με πάνω από μια λύση. Τα φτερά είτε τα αγοράζετε από κατοίκους του βουνού είτε κάνοντας κάποιες χάρες σε κάποιους από αυτούς είτε, λύνοντας περιβαλλοντικούς γρίφους. Ακόμα και ένας μίνι μαραθώνιος τρέχει πάνω στο βουνό που μπορείτε να λάβετε μέρος.

Γενικά για την μία και κάτι ώρα πάνω κάτω που διαρκεί, πέρασα πολύ ωραία και το προτείνω για χαλάρωση είτε δοκιμάζοντας το από το gamepass ή Humble, είτε αγοράζοντάς το σε χαμηλή τιμή.

Θα περάσετε καλά.

Βαθμός :8/10

 Zf5b9R{D.