Friday, April 19, 2024
Modern Reviews

Grounded mini review by stefknightcs

Το grounded είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που αναπτύχτηκε από την Obsidian entertainment και εκδόθηκε από την Microsoft στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα γραφικά του τίτλου είναι υπέροχα με ένα στυλ που μου θύμισε την μηχανή γραφικών του Viva pinata τόσο όμορφα και με μια τεράστια χρωματική παλέτα.

Τα ηχητικά εφέ είναι  πάρα πολύ ωραία τουλάχιστον μέχρι το σημείο που έπαιξα και για την μουσική δεν έχω να πω πολλά καθώς κάνει απλά τη δουλειά της όπου χρειάζεται.

Στο χειρισμό όπως κάθε κλασσικό FPS το παιχνίδι δεν διαφοροποιείτε αν και κάποιες συντομεύσεις στα μενού δεν δουλεύουν καθόλου ακόμα.

Αθώα και μη ζωύφια θα σας κάνουν την ζωή δύσκολη….

Σεναριακά έχουμε να κάνουμε με το αγάπη μου συρρίκνωσα τα παιδιά σε παιχνίδι επιβίωσης σε ένα κήπο για 1 έως 4 παίχτες.

Θα χρησιμοποιήσετε ειδικούς αναλυτές για να βρείτε τις συνταγές κάθε αντικειμένου, τουλάχιστον 10 νέες για κάθε αντικείμενο φτάνοντας αργότερα σε αστρονομική ποικιλία. Στα μούτρα σου Minecraft ούστ η Wikipedia..Θα πρέπει να τρώτε να αποφεύγετε την νύχτα, α και μεγάλη προσοχή στα μυρμήγκια είναι εκδικητικά.

Οι αράχνες είναι οι τοπ κυνηγοί του κήπου και με 2 – 3 χτυπήματα στην αρχή σας ξεπαστρεύουν οπότε προσοχή καθώς στην προσπάθεια σας να μαζέψετε τα χαμένα σας αντικείμενα, θα τις συναντήσετε και πάλι και τότε θα σας επιτεθούν ξανά και ξανά και φτου από την αρχή.

Βλέπεις 8 πόδια.. Βάλτο στα πόδια!!

Εξαιρετικό από κάθε άποψή και πολύ δύσκολο δεν είναι για όλους μας αλλά αν σας άρεσε ετοιμαστείτε για τουλάχιστον 50 ώρες εκνευριστικής και πολύπλοκης διασκέδασης.

 

Βαθμός:  9/10

 Zf5b9R{D.