Friday, April 19, 2024
Modern Reviews

Embr -mini review by Stefknightcs (X1 PS4 NS PC)

Το Embr είναι ένα παιχνίδι δράσης πρώτου προσώπου που αναπτύχτηκε από την Muse games και εκδόθηκε από την Curve games στις 23 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο τίτλος σας βάζει στις μπότες ενός πυροσβέστη όπου σας καλεί το καθήκον.
Τα γραφικά είναι καρτουνίστικα και λίγο πρόχειρα στη κίνηση των χαρακτήρων και στις υφές καθώς έχετε χέρια αλλά όχι αγκώνες και ώμους. Γενικά υπάρχει μια προχειρότητα.
Η Μουσική είναι μέτρια σε ποιότητα και ακούγεται μόνο σε κάποια σημεία.
Ο χειρισμός είναι όπως σε κάθε παιχνίδι πρώτου προσώπου.

‘’ Εδώ έχουμε το κεντρικό Hub του τίτλου όπου μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα σε παιχνίδι για ένα παίχτη ή και πολλούς’’

Σεναριακά δεν προσφέρει πολλά. Το Embr παρόλα αυτά θα εντυπωσιάσει στην αρχή με ωραίες αποστολές δύο τύπων, την διάσωσή κατοίκων ή την αποφυγή του θανάτου σας από την κακιά εταιρία. Στην πρώτη περίπτωση έχετε πολλά όπλα στη διάθεση σας όπως λοστούς για να ανοίγετε πόρτες και τσεκούρια, πυροσβεστήρες, μάνικες, σκάλες διαφόρων μεγεθών κ.α. Σε αυτές τις αποστολές θα πρέπει να σώσετε όλους τους κάτοικους του κτηρίου από την πυρκαγιά σε έναν εύλογο χρόνο. Αφού βρείτε που είναι ο καθένας.. Κάθε φορά η θέση τους αλλάζει στο επίπεδο. Τότε του κουβαλάτε έναν έναν στο τραμπολίνο εκτός σπιτιού και τους σώζετε, προσοχή να μην πέσουν από μεγάλο ύψος γιατί θα πεθάνουν και θα τελειώσει η πίστα άδοξα. Έχουμε και το δεύτερο είδος αποστολής όπου πρέπει να διαφύγουμε από 1 κτίριο που φλέγεται σε μικρό χρόνο με κάποια προκαθορισμένα εργαλεία.

‘’ Τα εργαλεία που μπορείτε να αγοράσετε είτε με τα λεφτά του παιχνιδιού είτε βάζοντας χέρι στην αληθινή τσέπη σας…’’

Δυστυχώς θα ανακαλύπτεται καθώς περνάνε οι ώρες πώς είτε θα πρέπει να επαναλάβετε πολλές αποστολές ξανά και ξανά για να βρείτε χρήματα για καλύτερο εξοπλισμό μόνοι ή με άλλους παίχτες είτε να πληρώσετε με αληθινά λεφτά για να τελειώσετε το παιχνίδι γρήγορα. Ξέρετε πολύ καλά την άποψή μου για αυτές τις πολιτικές. Με άλλους παίχτες δυστυχώς δεν έπαιξα καθώς ο τίτλος δεν μου άρεσε πολύ ούτως ή άλλος.

Εντέλει το Embr είναι 1 παιχνίδι που εντυπωσιάζει στην αρχή δηλαδή πάνω στο μισάωρο αλλά απογοητεύει μετά κάνα 3ωρο.

Βαθμολογία 6/10

 Zf5b9R{D.