Thursday, May 2, 2024
News

Τα νέα ασύρματα Playstation ακουστικά Pulse Elite και Pulse Explore

H Sony αποκάλυψε τα νέα ασύρματα ακουστικά για το ps5 Pulse Elite και Pulse Explore, τα οποία υπόσχονται να πάνε την ηχητική εμπειρία σας στο gaming  σε ένα νέο επίπεδο.

Το Pulse Elite είναι ένα νέο ασύρματο headset το οποίο προσφέρει ήχο χωρίς απώλειες, διαθέτει πτυσσόμενο μικρόφωνο, ενώ μπορεί με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης να φιλτράρει τους ήχους στο παρασκήνιο και να ακυρώσει τους θορύβους. Μαζί με το προϊόν περιλαμβάνεται και ένα charging hanger για να προσφέρει μια βολική επιλογή φόρτισης και αποθήκευσης. Η τιμή του Pulse Elite θα είναι στα 149,99 ευρώ.

Τα Pulse Explore είναι τα πρώτα ασύρματα earbuds του Playstation και παρέχουν μία κορυφαία φορητή εμπειρία ήχου με διπλά μικρόφωνα, ενώ και εδώ με την βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης που φιλτράρει τους ήχους στο παρασκήνιο προσφέρεται βελτιωμένη ακύρωση θορύβου. Και αυτά τα ακουστικά συνοδεύονται από θήκη φόρτισης. Η τιμή τους θα είναι στα 219,99 ευρώ.

Τα Pulse Elite και τα Pulse Explore θα είναι τα πρώτα ακουστικά του Playstation που χρησιμοποιούν ειδικές τεχνολογίες που συναντάμε σε κορυφαία ακουστικά για επαγγελματίες μηχανικούς ήχου.

 Zf5b9R{D.