Saturday, May 4, 2024
News

Metaphor ReFantazio – Release Date Trailer

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του πρώτου κεντρικού IP της Atlus, 11 Οκτωβρίου 2024, για το Metaphor ReFantazio σε Pc, Xbox Series και Playstation, 28 χρονια μετά την έλευση του πρώτου Persona και 37 χρόνια μετά την έλευση του πρώτου Shin Megami Tensei!

Η ιστορία μοιάζει αρκετά περίεργη εκ πρώτης όψεως. Μετά τον θάνατο του βασιλιά ένας νεαρός από την χαμηλότερη τάξη, θα προσπαθήσει να κερδίσει ακόλουθους για να καταφέρει να εκλεγεί ως ανώτατος άρχοντας του έθνους, αλλά όχι για να συνεχίσει την υπάρχουσα κατάσταση αλλά για να την ανατρέψει.

Κεντρικό ρόλο στο παιχνίδι θα διαδραματίζουν οι σχέσεις που θα διαμορφώσετε με τους ήρωες που θα συναντήσει κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, και ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το παιχνίδι θα δίνει την δυνατότητα για action μάχη (τουλάχιστον για τους μικρούς σε δυνατότητες εχθρούς) ώστε να μην χαλάει ο ρυθμός της εξερεύνησης αλλά και την δυνατότητα για turn based combat για τις πιο δυναμικές μάχες.

Σε προσωπικό επίπεδο, αν και διαφωνώ πλήρως με την λογική του pre-ordering, στην περίπτωση της atlus και ειδικά όταν αναφερόμαστε για τα Studio P & Studio Zero της, ή όταν μιλάμε για παιχνίδια της Fromsoftware, τουλάχιστον σε αυτά που ηγείται της δημιουργίας τους ο Miyazaki, δεν μπορώ να διαφωνήσω με κανέναν που κάνει το βήμα της αγοράς τους προκαταβολικά.

 Zf5b9R{D.