Monday, April 29, 2024
News

To Silent hill the short message κυκλοφορεί ήδη!

Σαν βόμβα έσκασε στο νέο state of play η κυκλοφορία του νέου Silent hill τίτλου με την ονομασία The short message. Το παιχνίδι κυκλοφορεί αποκλειστικά στο ps5 και μάλιστα εντελώς δωρεάν, ενώ είναι το πρώτο silent hill με κάμερα πρώτου προσώπου.

Ο τίτλος περιγράφεται ως μια “ολοκαίνουργια, μοντέρνα Silent Hill εμπειρία“, η οποία τρέχει με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, τηνUnreal Engine 5. To trailer έδειξε την πρωταγωνίστρια ονόματι Anita να προσπαθεί να αυτοκτονήσει πηδώντας στο κενό, ωστόσο βρίσκεται παγιδευμένη σε μια εναλλακτική πραγματικότητα γεμάτη με φρικαλέα σκηνικά και ένα πλάσμα που την κυνηγά συνεχώς. Η Anita φαίνεται να ακολουθεί τα μυνήματα που της έρχονται στο κινητό από την φίλη της Maya.

Σύντομα βρίσκεται σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, το οποίο είναι διαβόητο πως έχουν συμβεί αυτοκτονίες σε αυτό. Έγινε γνωστό ότι η Konami συνεργάστηκε με την ομάδα ανάπτυξης Hexadrive για το “The Short Message”. Μάλιστα γίνεται λόγος πως πρόκειται για τον πρώτο τίτλο από ένα νέο κύμα Silent Hill παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

 Zf5b9R{D.