Sunday, April 28, 2024
Modern Reviews

Override mech city brawl – mini review

Το Override mech city brawl είναι ένα παιχνίδι ξύλου που αναπτύχθηκε από την Balance Inc. και εκδόθηκε από την Modus games Brazil το 2018.

Τα γραφικά είναι καλά και καθαρά με μέτρια έμφασή στη λεπτομέρεια.

Ο ήχος ταιριάζει στις μάχες χωρίς όμως να έχει κάτι να ξεχωρίζει στην σύνθεσή του   .

Στο χειρισμό του παιχνιδιού έχουμε την πρωτοτυπία καθώς 1 έως 4  παίχτες μπορούν να χειρίζονται το ίδιο ρομπότ ταυτόχρονα. Εγώ παίζοντας διπλό χειριζόμουν τα πόδια, την κίνηση, την άμυνα και το μηχανισμό αποφυγής και ο δεύτερος παίκτης τα χέρια , το σύστημα στόχευσης,  την κάμερα και το άλμα.

Αυτό το σύστημα ενώ στα χαρτιά είναι πρωτότυπο στην πράξη συνήθως επικρατεί χάος και ο καθένας κάνει ότι να ναι. Η κάμερα δεν βοηθάει επίσης καθόλου με περίεργες λήψεις ειδικά στις γωνίες. Θα πρέπει επίσης να προσέχετε να μην κάνετε πολλές κινήσεις συνεχόμενα καθώς θα υπερθερμανθεί το ρομπότ και θα είναι σχεδόν άχρηστο για λίγο μέχρι να κρυώσει και να επανέλθει σε λειτουργική κατάσταση.

Στο θέμα επιλογών έχουμε 2 βασικές. Τη μάχη με πολλούς παίχτες που δεν δοκιμάσαμε καθώς δεν έπαιζε κάνεις άλλος  το παιχνίδι και την ιστορία.

Η Ιστορία αρχίζει υποσχόμενα με πολλές αποστολές και τα λεγόμενα MOD chips που σας δίνουν παθητικές δυνατότητες. Αλλά δυστυχώς τελειώνει πολύ γρήγορα σε λιγότερο από 2 ώρες και αφήνει μία αίσθηση προχειρότητας. Οι εχθροί επίσης επαναλαμβάνονται συνέχεια κατά την διάρκεια της

 Μέτριο προς καλό συνολικά δεν εντυπωσιάζει παρά την πρωτοτυπία στο χειρισμό.

Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι σε XBOX , PS, Switch και PC.

 

Βαθμός: 6/10

Stefknightcs

 Zf5b9R{D.