Monday, April 29, 2024
Modern Reviews

Rise Of The Tomb Raider – mini review

Το Rise of the tomb raider είναι ένα παιχνίδι δράσης περιπέτειας που αναπτύχτηκε από την Crystal dynamics και εκδόθηκε από την Square enix το 2015.

Η ιστορία έχει να κάνει με τη Lara Croft η οποία βρίσκεται στη Σιβηρία και ψάχνει για την θρυλική πόλη Kitezh ενώ παλεύει με την παραστρατιωτική οργάνωση Trinity. Πόθος και των δύο είναι το μυστικό της αιωνιότητας.

Τα γραφικά είναι πραγματικά υπέροχα και αν έχετε κονσόλα νέας γενιάς και 4κ τηλεόραση θα σας φανούν εξαιρετικά.

Η μουσική ταιριάζει γάντι στον τίτλο χωρίς να είναι όμως κάτι το εξαιρετικό.

Ο χειρισμός είναι απροβλημάτιστος αν έχετε έστω και λίγο, παίξει παρόμοιους τίτλους δράσης.

Η διασκέδαση κυμαίνεται σε σταθερά επίπεδα με το κομμάτι της εξερεύνησης και της μάχης να εναλλάσσονται σε γρήγορους ρυθμούς αν και τείνει ποιο πολύ στη μάχη κάτι το οποίο κάνει το τίτλο πιο πολύ δράσης και θα προτιμούσα το αντίθετο. Υπάρχει και σύστημα αναβαθμίσεων σε κάθε κατασκήνωση που θα βρεθείτε όπως πχ. να κάνετε πιο δυνατό το τόξο σας και τον γενικότερο εξοπλισμό σας ώστε να κατατροπώσετε κάθε αντίπαλο.

Αν σας αρέσουν τα Tomb Raider παιχνίδια και λατρεύετε τα Uncharted, εδώ θα βρείτε μία μίξη των παραπάνω παινχιδιών και το μόνο που μπορώ να σας εγγυηθώ είναι ότι θα περάσετε πάρα πολύ καλά.

Το παιχνίδι μπορείς να το παίξεις σε PS4 και 5, XBOX one και series αλλά και σε XBOX 360 φτάνοντας την κονσόλα πραγματικά στα όρια της.

Βαθμός: 9/10

Stefknightcs

 

 Zf5b9R{D.