Tuesday, April 23, 2024
Modern Reviews

River city girls – mini review

Το River city girls είναι ένα παιχνίδι ξύλου που αναπτύχτηκε από την Wayforward και εκδόθηκε από την Arc System works το 2019.

Η ιστορία έχει να κάνει με τις δύο ηρωίδες  μας Misako και Kyoko στην προσπάθεια τους να βρουν τα αγόρια τους που τους έχουν απαγάγει.

Τα γραφικά είναι απλός καλά με καρτουνίστηκο σχεδιασμό και μεγάλα sprites για τους χαρακτήρες.

Στον ήχο έχουμε καλά εφέ και πανέμορφη μουσική με kpop αλλά και μπαλάντες με προσεγμένους στίχους παρακαλώ.

Ο χειρισμός είναι όπως σε όλα τα παιχνίδια ξύλου του είδους με την προσθήκη κουμπιού για άμυνα το οποίο είναι χρήσιμο για τους απλούς εχθρούς αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να αποκρούσετε όλες τις επιθέσεις από τα αφεντικά. Δεν υποστηρίζεται arcade μοχλός δυστυχώς ενώ θα έπρεπε καθώς εξυπηρετεί πολύ στα παιχνίδια αυτού του είδους.

Το παιχνίδι είναι αρκετά διασκεδαστικό με απολαυστικά bosses , μεγάλο σε διάρκεια (6 ώρες περίπου) αλλά δυστυχώς οι απλοί εχθροί επαναλαμβάνονται αρκετά συχνά.

Σε κάποια σημεία έχουμε και platform στοιχεία τα οποία είναι άθλια αλλά αυτά ευτυχώς είναι μόνο σε 2 – 3 σημεία του παιχνιδιού.

Θα εξερευνήσετε σχολεία πόλεις χωματερές και club. Έχετε χάρτη στην κατοχή σας για να βλέπετε που πρέπει να πάτε. Μολονότι μπερδεύει καμιά φορά, είναι καλοδεχούμενος.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το ρεπερτόριο κινήσεών των χαρακτήρων με νέες και να αγοράσετε αντικείμενα που προσθέτουν παθητικές ικανότητες από τα μαγαζιά του παιχνιδιού.

Οι χαρακτήρες ανεβαίνουν επίπεδα με την εμπειρία που κερδίζουν από τις μάχες ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις επόμενες, πιο δύσκολες.

Στο σύνολο ένα καλό παιχνίδι με αρκετά επαναλαμβανόμενες μάχες και πολύ ωραία μουσική και αφεντικά.

stefknightcs  

 Zf5b9R{D.