Thursday, April 25, 2024
Modern Reviews

Dark Siders Genesis – Mini Review

 

To Darksiders Genesis είναι ένα ¾ όλα τα σφάζω παιχνίδι δράσης – ρόλων που αναπτύχτηκε από την Airship syndicate και εκδόθηκε από την THQ Nordic στις 5 Δεκέμβριου 2019.

Να πω εδώ ότι έπαιξα την έκδοση του XBOX One και μάλιστα συνεταιρικό 2πλο. Δεν ξέρω αν φταίει η έκδοση αλλά συναντήσαμε πολλά προβλήματα σχεδόν σε όλους τους τομείς!!!

Για αρχή ενώ έχει καλά γραφικά παρατηρήσαμε θολούρα που ενώ στην αρχή είναι αναμενόμενη στους τίτλους με Unreal πάρα πολλές φορές έμενε μπάστακας σε όλη την διάρκεια της πορείας μας στον τίτλο πράγμα πολύ άσχημο.

Ο ήχος είναι το μόνο πράγμα που δουλεύει στο τίτλο αν και αναμασά παλιά κομμάτια με νέα.

H Ιστορία δεν είναι κακή για Prequel, έχει ένα ενδιαφέρον στο σύνολό της αν και θα μπορούσε να ήταν σαφώς καλύτερη.

Η διασκέδαση κρατάει καλά παρά τα σοβαρά προβλήματα. Για αρχή όταν παίζεται 2πλο δυσκολεύουν τα πράγματα ακόμα και στο κατώτατο επίπεδο δυσκολίας. Γενικά το παιχνίδι για ένα παίχτη είναι πιο βατό. Μεγάλη ανισορροπία και στα αφεντικά όπου ρειάζονται 5 χτυπήματα εσείς για να πέσετε νεκροί και 300 αυτά για να νικηθούν. Επίσης και ο προγραμματισμός του παιχνιδιού είναι προβληματικός με τους χαρακτήρες συχνά να κολλάνε στο περιβάλλον και σεντούκια καίριας σημασίας να αρνούνται να ανοίξουν.

Αυτή λοιπόν ήταν η εμπειρία μου . Μετά τα 2 πρώτα παιχνίδια της σειράς που ήταν καλά η σειρά συνεχίζει να αιωρείται πάνω από την μετριότητα.

Ο βαθμός μου θα είναι ένα 6/10

StefKnightCS

 

 

 Zf5b9R{D.