Friday, April 19, 2024
Modern Reviews

Ori and and the will of the wisps – mini review

To Ori and and the will of the wisps είναι ένα 2d Metroidvania τίτλος δράσης που αναπτύχτηκε από την Moon studios και εκδόθηκε από την Microsoft το 2020.

Έχουμε να κάνουμε με την συνέχεια του πρώτου Ori and the blind forest και πρέπει να δούμε αν κατάφερε η εταιρία να ξεπεράσει την προηγούμενη σχεδόν τέλεια προσπάθεια. Δίχως να σας κρατάω σε αγωνία τα κατάφεραν. Αρχικά τα γραφικά είναι ακόμα καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι όσο απίστευτο και αν φαίνεται αυτό. Μεγαλύτερη λεπτομέρεια , καλύτερα χρώματα, τόσο εντυπωσιακό σαν έργο τέχνης.

Ο ήχος κυμαίνεται στα στάνταρ του πρώτου και σίγουρα θα θέλετε μια κόπια του Soundtrack.

Ο χειρισμός εξαιρετικός. Χρησιμοποιεί πια όλο το χειριστήριο με ποικιλία τρόπων για τις σχεδόν εξωπραγματικές δυνατότητες του ήρωα αν και θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι χωρίς μεγάλα κενά για να θυμάστε τι κάνει η κάθε επιλογή επίθεσης. Οι δυνατότητες του ήρωα είναι πραγματικά εκτός ορίων στον τίτλο.

Στο τέλος η ικανοποίηση φτάνει στο μέγιστο βαθμό αφού θα έχετε έναν ήρωα κινητό θωρηκτό με άπειρη σχεδόν ενέργεια και μαγεία που είναι ικανός να τα βάλει κυριολεκτικά με γίγαντες.

Αυτή την φορά ο ήρωας ταξιδεύει για να βρει ένα φίλο και το ταξίδι αυτό θα σας μείνει αξέχαστο.

Σίγουρα ο καλύτερος τίτλος που έχω παίξει ως σήμερα, μεγάλος σε διάρκεια και πληθωρικός ξεπερνώντας το Hollow knight σε δυνατότητες και τις χρήσεις αυτών και το Super Metroid σε ψυχή.

Δεν μπορώ να βάλω κάτι λιγότερο από το απόλυτο 10/10

Stefknights

 Zf5b9R{D.