Monday, April 29, 2024
Retro Reviews

Day of the Tentacle | Review by Stefknightcs


Η ημέρα του πλοκαμιού είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχτηκε από την Double fine productions και εκδόθηκε τον Μάρτιο του 2016.
Τα γραφικά στην επανέκδοση είναι εκπληκτικά και αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα.
Ο ήχος η μουσική και η ομιλία σε τέλειο επίπεδο και μάλιστα την μουσική την έγραψαν από την αρχή.

Ο χειρισμός με το ποντίκι και μάλιστα μόνο με το αριστερό κλικ.

Το σενάριο έχει να κάνει με τους ήρωές μας που επιστρέφουν ξανά στη βίλα του μανιακού ώστε να αποτρέψουν το πλοκάμι από το να κατακτήσει τον κόσμο.
Κάθε καλό παιχνίδι περιπέτειας θέλει και ένα δυνατό σενάριο και ο τίτλος μας το διαθέτει και με το παραπάνω καθώς και άπλετο χιούμορ. Πραγματικά θα γελάσετε πάρα πολύ με όλα τα ευτράπελα που συμβαίνουν.

Όλο το παιχνίδι είναι πραγματικά απίστευτο με εξαιρετική παραγωγή και μεράκι στο κάθε τι που συμβαίνει. Οι γρίφοι είναι πολύ δύσκολοι συνήθως και κάποιες φορές, λίγες, η λύση είναι προφανής. Δυστυχώς θα κολλήσετε συχνά καθώς θα πρέπει να στείλετε αντικείμενα από το παρόν στο μέλλον και στο παρελθόν έτσι ώστε οι τρείς χαρακτήρες μας να λύσουν τους κάποιες φορές δύσκολούς γρίφους. Το χιούμορ και ο πειραματισμός με ώθησε να το ξεζουμίσω σε λίγες μέρες και πραγματικά άξιζε τον κόπο.

Αξίζει να πουμε ότι μέσα στο παιχνίδι προς το τέλος μπορείτε να πεθάνετε άλλα πάντα σας αφήνει να συνεχίσετε. Τέλος στο όλο πακέτο υπάρχει και μέσα το Maniac Mansion το πρώτο παιχνίδι. Τι άλλο θέλουμε πραγματικά από ένα σωστό Remaster;
Ο τίτλος πωλείται παντού με έκπτώση στα 15 ευρώ και είναι μόνιμα στο gamepass. Βάλτε gamepass εχτές και παίξτε το.

Bαθμός : 10/10

 Zf5b9R{D.