Sunday, April 28, 2024
News

Πρώτη αντίδραση της Insomniac μετά το χακάρισμα που δέχθηκε

Μετά το μεγάλο χακάρισμα που δέχθηκε η Insomniac, μέσα από το οποίο διέρρευσαν όλες οι μελοντικές κυκλοφορίες του στούντιο, πλάνα από το Wolverine, καθώς και πολλά προσωπικά δεδομένα των εργαζομένων, προέβη στην πρώτη επίσημη αντίδρασή της.

Η ανακοίνωση που έβγαλε η Insomniac λέει τα εξής:

“Σας ευχαριστούμε για την έκρηξη συμπόνιας και υποστήριξης. Το εκτιμούμε βαθύτατα.

Είμαστε θλιμμένοι και οργισμένοι για την πρόσφατη εγκληματική κυβερνοεπίθεση στο στούντιό μας και το συναισθηματικό τίμημα που έχει επιφέρει στην ομάδα μας. Για αρκετές ημέρες εστιάσαμε στο να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον.

Γνωρίζουμε ότι τα κλεμμένα δεδομένα περιλαμβάνουν προσωπικές πληροφορίες που ανήκουν σε υπαλλήλους μας, πρώην υπαλλήλους και ανεξάρτητους εργολάβους. Περιλαμβάνουν επίσης πρώιμες λεπτομέρειες σχετικά με το Marvel’s Wolverine για το PS5. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε γρήγορα για να προσδιορίσουμε ποια δεδομένα επηρεάστηκαν.

Αυτή η εμπειρία ήταν εξαιρετικά οδυνηρή για εμάς.

Θέλουμε όλοι να απολαμβάνουν τα παιχνίδια που αναπτύσσουμε όπως προβλέπεται και όπως οι παίκτες μας αξίζουν. Ωστόσο, όπως ο Logan…η Insomniac είναι ανθεκτική. Το Marvel’s Wolverine συνεχίζεται όπως έχει προγραμματιστεί. Το παιχνίδι βρίσκεται στην παραγωγή και αναμφίβολα θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης, όπως και όλα τα σχέδιά μας.

Ενώ εκτιμούμε τον ενθουσιασμό όλων σας, θα μοιραστούμε επίσημες πληροφορίες για το Marvel’s Wolverine όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Εκ μέρους όλων εδώ, σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.”

 Zf5b9R{D.