Sunday, April 28, 2024
Modern Reviews

Coffee talk – mini review by stefknightCS

Το Coffee talk είναι μια εικονική νουβέλα που αναπτύχθηκε και εκδόθηκε από την Toge productions το 2020.

Τα γραφικά του τίτλου είναι όμορφα και καλοσχεδιασμένα με τεράστια sprites και καλές εκφράσεις προσώπων, πράγμα σημαντικό για τέτοιους τίτλους.

Το παιχνίδι έχει ελάχιστα ηχητικά εφέ αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι η lo-fi μουσική που παίζει σαν χαλί σε όλη την διάρκεια του τίτλου. Χαλαρωτική και απαλή, ταιριάζει απόλυτα στο κλίμα του παιχνιδιού.

Ο χειρισμός γίνεται με το αριστερό κλικ ή με το space στο πληκτρολόγιο.

Η εικονική νουβέλα μας, έχει να κάνει με τις ιστορίες των πελατών μιας καφετέριας που είναι ανοιχτή το βράδι στην πόλη. Ιστορίες καθημερινές, ερωτικές, περίεργες και αστείες. Θαμώνες ακόμη πιο περίεργοι και ασυνήθιστοι από διάφορες φυλές και περιοχές.

Το περίεργο αυτό παιχνίδι ήταν το πρώτο παιχνίδι του είδους που έπαιξα και οι διάλογοι των πελατών ήταν πολύ καλοί με σωστή δόση χιούμορ και χαρακτήρα.

Η διάρκεια του δεν ξεπερνά τις 4 ώρες κάτι που το κάνει ιδανικό για ένα ωραίο βράδυ παιχνιδιού. Να σημειώσω εδώ ότι εσείς είστε ο ιδιοκτήτης της καφετέριας και ο barista, οπότε θα πρέπει να ακούτε προσεκτικά τις παραγγελίες και να τις εκτελείτε όσο πιο πιστά γίνεται ώστε να ικανοποίησετε τον ουρανίσκο των πελατών σας. Αν δεν τα καταφέρετε θα σας το πουν χωρίς ενδοιασμούς οι ίδιοι.

Ο τίτλος είναι καλός και αξίζει να ασχοληθείτε.

 

Βαθμολογία    8/10

 Zf5b9R{D.