Friday, April 19, 2024
Modern Reviews

Gears tactics mini review PC X1 XSX/S

Το Gears Tactics είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε γύρους που αναπτύχτηκε από την Splash damage σε συνεργασία με την the coalition και εκδόθηκε από την Microsoft στις 28 Απριλίου 2020.

Είναι η αρχή ως τώρα της ιστορίας όλων των Gears.

Τα γραφικά είναι πολύ καλά και με οπτική κάμεράς από πάνω και θα δυσκολευτείτε να  καταλάβετε διαφορές με τα άλλα σύγχρονα παιχνίδια της σειράς. Παρότι τα ‘χα όλα στο μεσαίο επίπεδο και απενεργοποιημένο V sync στα 45 καρέ μέσω όρο, ούτε που κατάλαβα μεγάλη διαφορά και έτρεχε ομαλότατα στην ταπεινή μου GT1030.

Στον ήχο έχουμε τα ίδια με τα άλλα παιχνίδια της σειράς αλλά τουλάχιστον δεν γίνεται ποτέ ενοχλητική η μουσική επένδυση.

Δυστυχώς περίμενα κάτι παραπάνω από το Interface στα μενού γιατί το παιχνίδι έχει κάποια προβλήματα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν μπορώ καμιά φορά να επιλέξω χαρακτήρες εκτός οθόνης με το  εύκολο κλικ στην εικόνα τους αλλά θα πρέπει να πατάω το tab key.

Τέλος πάντων είναι πολύ διασκεδαστικό και ταιριάζει κιόλας γάντι στη σειρά αυτό το στυλ παιχνιδιού τύπου Xcom και το ευχαριστήθηκα. Τα αφεντικά του παιχνιδιού  αν και λίγα στον αριθμό,  είναι λίγο εκνευριστικά καθώς έχετε και πολλούς απλούς εχθρούς μαζί και καταντάει χαοτική η κατάσταση. Άλλη μία μικρή ηλιθιότητα των δημιουργών είναι οι πολλές φορές επαναλαμβανόμενες υπό-αποστολές που αργότερα σώζονται από καλές επιλογές παραμετροποίησης.

Γενικά ένας ακόμα καλός τίτλος της σειράς και πρωτότυπος κιόλας, αξίζει να το παίξετε.

 

Βαθμός : 9/10

Κείμενο: StefknightsCS

 Zf5b9R{D.