Sunday, April 28, 2024
Modern ReviewsModern Reviews

2000 : 1 a space felony | PC Review by Stefknightcs

To 2000 : 1 ένα διαστημικό παράπτωμα είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχθηκε από την Na/onal insecuri/es και εκδόθηκε από την Humble games στις 7 Ιουλίου 2017.

Η ιστορία έχει να κάνει με έναν διαστημικό σταθμό που συνεχίζει την πορεία του με κάποιους αστροναύτες και μία τεχνητή νοημοσύνη, ενώ οι οδηγίες από τον διαστημικό σταθμό στη γη ήταν να γυρίσουν πίσω.
Εδώ έρχεστε εσείς που φτάνετε στον σταθμό για να διερευνήσετε τι συμβαίνει.

Τα γραφικά πολυγωνικά ελαφρός αλλά αρκετά καλά για τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.
Η μουσική πολύ χαλαρωτική με πολλά κλασσικά κομμάτια από όπερα.Ο χειρισμός θα φανεί γνώριμος σε όσους έχουν παίξει το Forsaken και προτείνω αν και δεν είναι απαραίτητο την χρήση χειριστηρίου.

Ο τίτλος είναι ένα κλασσικό παιχνίδι περιπέτειας πρώτου προσώπου σε πραγματικό χρόνο. Το χειρίζεστε ως ένα παιχνίδι πρώτου προσώπου που όμως ελέγχετε και τη κάθοδο και την άνοδο του αστροναύτη σας καθώς και την κίνηση μπρος πίσω με τους προωθητήρες. Οπου συναντήσετε κάτι ενδιαφέρον τραβάτε φωτογραφίες με ένα κουμπί και αν είναι κάτι σημαντικό προστίθεται στα στοιχεία σας. Η διασκέδαση χωρίζετε σε δύο κομμάτια, την εύρεση στοιχείων και τέλος τη δίκη που λαμβάνει χώρο στο δωμάτιο της τεχνητής νοημοσύνης. Βρίσκοντάς τα περισσότερα στοιχεία μπορώ να πω ότι ο τίτλος έχει ενδιαφέρον σαν ιστορία αν και μάλλον η νοημοσύνη φταίει για ότι έγινε στο σταθμό.

Το παιχνίδι δεν διαρκεί πάνω από 2 ώρες και το προτείνω.

Βαθμός7/10

 Zf5b9R{D.