Friday, May 3, 2024
Modern ReviewsModern Reviews

Chinatown detective agency – Mini review by Stefknightcs

Το Chinatown detective agency (Πρακτορείο ντετέκτιβ της κινεζούπολης) είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας με γρίφους που αναπτύχτηκε από την General interactive co και εκδόθηκε στις 7 Απριλίου του 2022.
Η ιστορία διαδραματίζεται το 2035 στην υπερ-μοντέρνα Σιγκαπούρη και έχουμε τον έλεγχο μιας πρώην αστυνομικού που άνοιξε το πρακτορείο και προσπαθεί να κτίσει τη καριέρα της. Η πρώτη της υπόθεση θα έρθει από ένα παλιό της φίλο που τις αναθέτει να συναντηθεί με έναν εκπρόσωπο μιας μυστικής εταιρίας της Σιγκαπούρης κάτω από ένα διάσημο δέντρο. Στη συνάντηση μαθαίνουμε για έναν υπάλληλο της εταιρίας που έκλεψε πολλά εκατομμύρια και μας αναθέτουν να τον βρούμε. Θα ανακαλύψει τον κλέφτη η ηρωίδα μας και θα καταφέρει να φτιάξει την καριέρα της;


‘΄Το μενού καταλαμβάνει μεγάλο μέρος της οθόνης….΄΄

Τα γραφικά είναι μέτριας λεπτομέρειας και οι χαρακτήρες αποτελούνται από λίγα πολύγωνα κάνοντας τον τίτλο να θυμίζει με επιτυχία, εποχές DOS.
Η μουσική και τα εφέ και ειδικά οι φωνές των χαρακτήρων κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα.
Ο χειρισμός πραγματοποιείται κυρίως με το ποντίκι αν και σε κάποια σημεία θα χρειαστείτε να γράψετε και με το πληκτρολόγιο.


‘’Η γκαλερί είναι πολύ εντυπωσιακή….’’

Το παιχνίδι θυμίζει κλασσικά παιχνίδια στα τέλη της δεκαετίας του 80 αρχές 90 και πετυχαίνει σε αυτόν τον τομέα άριστα.

Δοκιμάστε το οπωσδήποτε και δεν θα χάσετε όσοι λατρέψατε εκείνη την χρυσή περίοδο του είδους.

Stefknightcs

 Zf5b9R{D.