Sunday, April 28, 2024
Modern Reviews

Exo one – Mini Review by Stefknightcs


To Exo one είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχτηκε από την εταιρία Exbreative και εκδόθηκε από την future friends games στις 22 Νοεμβρίου 2021.


Ο τίτλος έχει να κάνει με την ανθρωπότητα που βρήκε ένα αεροσκάφος από τους εξωγήινους και το χειρίζονται για να εξερευνήσουν πλανήτες.
Τα γραφικά είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά και με μεγάλη φωτεινότητα και αντανακλάσεις πάνω στο σκάφος. Ειδική αναφορά κάνω επίσης στο μοντέλο φυσικής για το αεροσκάφος και τον τρόπο πλοήγησης του, που είναι πολύ εντυπωσιακός.

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να φτάσει το σκάφος στο φωτεινό προορισμό του σε κάθε πίστα. Αυτό θα το επιτύχουμε κάνοντάς το μπάλα σε βουνά και λαγκάδια για να πάρει φορά και κάποιες φορές απίστευτή ταχύτητα και μετά με το πάτημα ενός κουμπιού να το κάνουμε σε σχήμα ufo ώστε να πετάξει στο προορισμό του με μεγάλη ταχύτητα και όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν βρούμε σύννεφα στον δρόμο μας και περάσουμε μέσα από αυτά θα αναπτύξουμε υπερταχύτητες εξαιτίας του ηλεκτρομαγνητικού φορτίου που κουβαλάνε.

Το παιχνίδι δυστυχώς αυτό προσφέρει μόνο στις 3 με 4 ώρες που διαρκεί και παρότι μικρό το σχέδιο της διασκέδασης εδώ με κούρασε. Κάνουμε το ίδιο και το ίδιο σε διαφορετικούς πλανήτες με διαφορετικές χρωματικές παλέτες κάθε φορά σε έναν αχανή και έρημο τόπο χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον. Προς το τέλος προσπαθεί να αλλάξει λίγο με την εισαγωγή του αέρα από διάφορες τυχαίες κατευθύνσεις αλλά τότε καταλήγει να είναι θέμα τύχης το πώς και πότε θα φτάσετε στον προορισμό σας.

Αυτό λοιπόν είναι το exo one πρωτότυπο στην αρχή και με ένα σχεδιασμό που καταλήγει βαρετός στο τέλος.

Βαθμολογία 7/10

 Zf5b9R{D.