Saturday, July 27, 2024
Modern Reviews

Booth: a dystopian adventure – Mini Review by Stefknightcs

To Booth: μια δυστοπική περιπέτεια είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας που αναπτύχτηκε και εκδόθηκε από τον Guanpeng chen στις 22 Ιουλίου 2020.

Τα γραφικά είναι απλοϊκά αλλά με λίγο υπερβολικές απαιτήσεις για το σύστημα.
Τα ηχητικά εφέ μηδαμινά αλλά με καλά μουσικά κομμάτια.
Ο χειρισμός πραγματοποιείται με το ποντίκι.

Στη διασκέδαση το παιχνίδι διαθέτει κάποιες πρωτοτυπίες. Σαν παιχνίδι περιπέτειας θα αλληλοεπιδράσετε με αντικείμενα στο περιβάλλον και θα λύσετε κάποιους γρίφους. Δουλεύει ο χαρακτήρας μας κιόλας οπότε πριν την δουλειά θα πρέπει να φροντίζετε να έχει φάει και να μην διψάει παραγγέλνοντας ντελίβερι από τα διαθέσιμα. Μάλιστα σε ένα από αυτά δουλεύει η πρώην σας και θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες για την ιστορία. Να ξέρετε ότι η δουλειά σας στην εταιρία στο μέλλον είναι βαρετή και δύσκολη.
Βασικά είστε ελεγκτής τροφίμων και κυρίως ελέγχετε την ποιότητα τους. Θα πρέπει να ελέγχετε το βάρος και το χρώμα του εξωφύλλου του κάθε προϊόντος καθώς περνάνε ένα ένα από μπροστά σας σε σχέση πάντα με ένα πίνακα αντιστοίχισης. Κάποιες φορές μάλιστα θα περνάνε τόσο γρήγορα από μπροστά σας που καταντάει χαοτική η κατάσταση. Παρ’ όλα αυτά μπορείτε να περιορίσετε κάπως το πρόβλημα αφού έχετε 3 φορές το δικαίωμα να καθυστερήσετε τον χρόνο και να περνάνε τα προϊόντα πιο αργά από μπροστά σας έστω και για λίγο.

Τέλος θα πω με την πρωτοτυπία, την ωραία ιστορία και το μυστήριο πίσω από την εταιρία που δουλεύει ο χαρακτήρας μας έχουμε να κάνουμε με έναν τίτλο που ξεχωρίζει και είναι και σε καλή τιμή στο Steam. Αν και είναι λίγο δύσκολο θα πρότεινα να το δείτε.

Βαθμός 9/10

 Zf5b9R{D.